can i scrape amazon list?

Questions and answers about anything related to Helium Scraper
Post Reply
ninjaman
Posts: 2
Joined: Thu Feb 17, 2011 7:28 am

can i scrape amazon list?

Post by ninjaman » Thu Feb 17, 2011 7:32 am

can i scrape amazon list? i try many time but can't goto next page, any suggestion?

thank you

mrwhite
Posts: 6
Joined: Wed Feb 16, 2011 7:07 pm

Re: can i scrape amazon list?

Post by mrwhite » Thu Feb 17, 2011 7:33 pm

I'm having the same problem. It's not paging 'Next'.

webmaster
Site Admin
Posts: 494
Joined: Mon Dec 06, 2010 8:39 am
Contact:

Re: can i scrape amazon list?

Post by webmaster » Fri Feb 18, 2011 6:03 am

I've uploaded an updated version of Helium Scraper. Now, when creating a Navigate action you have the "Simulate click" option. Some websites, like Amazon, require an actual click on the Next button in order to navigate. Just so that you know, this could have been done in the previous version by replacing the Navigate action for a Select Kind that selects the next button, and a Execute JavaScript action underneath with the following code:

Code: Select all

Global.Browser.Selection.GetItem(0).click();
What this does is get the first (or the only) selected item and simulate a click on it.

Anyway, I recommend updating Helium Scraper from here or by running the application and updating it when it prompt you to do so (you might need to run it twice to get the prompt). All trials and licenses will stay the same.
Juan Soldi
The Helium Scraper Team

mrwhite
Posts: 6
Joined: Wed Feb 16, 2011 7:07 pm

Re: can i scrape amazon list?

Post by mrwhite » Fri Feb 18, 2011 4:00 pm

Awesome. It's working great now.

Post Reply