Search found 16 matches

by flotschie
Fri Jan 10, 2014 12:32 pm
Forum: Q/A
Topic: Page does not load completely
Replies: 2
Views: 4004

Page does not load completely

The page(s) I want to scrape do not load completely in one my projects. The small loading bar in the left lower corner of the browser window loads completely, then disappears. The page also seems to be loaded completely. But HS does not continue its work. When I pause the execution of the process an...
by flotschie
Sat Jun 15, 2013 5:26 pm
Forum: Q/A
Topic: File used by another Process - SOLVED
Replies: 7
Views: 12666

Re: File used by another Process

Solved by deleting the TEMP Folder in "C:\Users\<username>\AppData\Local\Temp"
by flotschie
Sat Jun 15, 2013 5:24 pm
Forum: Q/A
Topic: StartProcesses: How to run it using more than one URL-SOLVED
Replies: 1
Views: 1966

Re: StartProcesses: How to run it using more than one URL

Solved - this can be handled using the pre-made Project "Multiple Processes Navigate URL".
by flotschie
Thu May 23, 2013 5:47 pm
Forum: Q/A
Topic: File used by another Process - SOLVED
Replies: 7
Views: 12666

Re: File used by another Process

I just opened HS. Immediately, the error-report window opened. After sending the error report, I try to open a project with "File" - "Open", choose the project and the error message "The File exists" appears: <?xml version="1.0" encoding="utf-16"?> <ErrorReport xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLS...
by flotschie
Thu May 23, 2013 6:47 am
Forum: Q/A
Topic: File used by another Process - SOLVED
Replies: 7
Views: 12666

Re: File used by another Process

Today I got another error after my nightly run. The error message simply says "The File exists" and it seems that 5-6 Helium instance triggered by "StartProcesses" threw this error tonight. Here are the Details: <?xml version="1.0" encoding="utf-16"?> <ErrorReport xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/X...
by flotschie
Tue May 21, 2013 9:49 pm
Forum: Q/A
Topic: StartProcesses: How to run it using more than one URL-SOLVED
Replies: 1
Views: 1966

StartProcesses: How to run it using more than one URL-SOLVED

Right now I have my project setup like this: At first it is collecting many URLs into the table "ResultList". Then, I use the StartProcesses action (max processes 5) with this query from your examples: SELECT [URL], [Id] FROM [ResultList] WHERE [Id] NOT IN (SELECT [URL_ID] FROM [ExtractedURLs]) The ...
by flotschie
Tue May 21, 2013 6:53 am
Forum: Q/A
Topic: File used by another Process - SOLVED
Replies: 7
Views: 12666

Re: File used by another Process

And here are the Details for the first error: <?xml version="1.0" encoding="utf-16"?> <ErrorReport xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema"> <InnerError> <InnerError> <InnerError> <Message>Timed out waiting for process to start.</Message> <Ty...
by flotschie
Mon May 20, 2013 5:15 pm
Forum: Q/A
Topic: File used by another Process - SOLVED
Replies: 7
Views: 12666

Re: File used by another Process

I get the second error on a regular basis. It appears 4 times in the middle of a 4 - hour - scraping process. In my URL list are 10250 items, and the process extracted 10246. So it seems those are the 4 processes which failed. Here is the Windows Event Log (if you need help with german please tell m...
by flotschie
Mon May 20, 2013 9:53 am
Forum: Q/A
Topic: How to get data from page in extraction-db of the next page?
Replies: 2
Views: 5697

Re: How to get data from page in extraction-db of the next p

It was somehow working (using UPDATE instead of INSERT of course) but it took literally FOREVER to update like 140 rows or something. Any suggestions are welcome, otherwise i have to export two tables instead of one and do the updating somewhere else which is not very convenient.
by flotschie
Mon May 20, 2013 7:25 am
Forum: Q/A
Topic: File used by another Process - SOLVED
Replies: 7
Views: 12666

Re: File used by another Process

Not anymore, sorry. I got this error in a nightly run, i saw this message yesterday morning. I'm using the Task Scheduler in Windows and among other parameters I handed over Auto-Save to true. In the "StartProcesses" options of the project I also set Auto-Start to true and max Processes to 5. I gues...